Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Näyttelijäksi opiskeleva Youssef Asad Alkhatib.

Hajuvesi

Youssef Asad Alkhatib oli kuusivuotias, kun kuuli opettajaltaan biologisen äitinsä kuolleen. Järkyttynyt pikkupoika luuli äitipuoltaan murhaajaksi ja halusi kostaa. Aseeksi valikoitui hajuvesi, jonka tuoksu on seurannut häntä siitä lähtien.

Nyt toista vuotta Teatterikorkeakoulussa näyttelijäksi opiskeleva Asad Alkhatib on tehnyt monologiesityksen elämänsä tapahtumista, jotka ovat kuljettaneet ja kasvattaneet häntä. Palmyrassa Syyriassa vuonna 2000 syntynyt Asad Alkhatib on kulkenut kotimaastaan ensin yksin Kreikkaan, sitten alaikäisenä perheettömänä kiintiöpakolaisena Suomeen. Suomessa 16-vuotiaan voimakas tahto tulla näyttelijäksi viitoitti tietä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Hajuvesi on Asad Alkhatibin ensimmäinen oma soolo. Esitys on myönteisyyttä ja läsnäolon voimaa huokuva puheenvuoro nuoren ihmisen peräänantamattomuudesta ja rohkeudesta mennä kohti haaveita.

”Tämä esitys kertoo elämästäni, sen käännekohdista. Haluan osoittaa, että pitää seurata elämän virtaa avoimin mielin. Yllätyksiä tulee käyttää hyväkseen eikä katsoa vain negatiivisia puolia.”

Roolissa: Youssef Asad Alkhatib.

Esityksen kesto noin 45 min. ilman väliaikaa. Esitys on Vilho-näyttämöllä.

Osta lippuja

Lippu.fi