Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Varamummo Susanna Haavisto.

Varamummo -lastenmusikaali = ESITYKSET ON PERUTTU!

Varamummo matkaa moottoripyörällään pienen Tötteröpupun kanssa varalasten luo aina, kun häntä kaivataan ja tarvitaan. Perheen pienimmille suunnattu valloittava esitys.

Totti haluaisi kalakaverin ja Alinasta tuntuu, että uusi vauva on kokonaan syrjäyttänyt hänet. Harria kismittää, kun joku häiritsee hänen haaveilemistaan. Tuuli taas ikävöi isää, joka asuu kaukana. Eetua pelottavat uudet asiat: outo päiväkoti ja kaverit. Alin on vaikea oppia kummallista vierasta kieltä ja Kaisa on kuumeessa ja lohduton.

Varamummo-musikaali perustuu Susanna Haaviston kirjoittamaan samannimiseen kuvakirjaan ja 10-osaiseen YLE Pikku Kakkosen Varamummo-sarjaan. Musiikin on säveltänyt Juha Tikka. Musikaali on suunnattu 3-6-vuotiaille ja heidän vanhemmilleen ja isovanhemmilleen.

Esityksen teemat ja aiheet liittyvät kaikki pienen lapsen maailmaan, pieniin isoihin tai isoihin pieniin ongelmiin tai mieltä askarruttavien kysymysten kiemuroihin. Varamummo asettuu aina lapsen mittakaavaan, ei tarkastele asioita aikuisen maailmasta vaan kuuntelee lapsen herkkiä tunteita ja ajatuksia. Missä tuntuu se, josta ei tiedä, mitä se on, kuten ikävä? Miltä tuntuu yksinäisyys tai kun kokee olevansa näkymätön vanhemmilleen uuden vauvan syntymän jälkeen?

  • Lavalla: Susanna Haavisto, Hanna Raiskinmäki ja Suvi Isotalo
  • Käsikirjoitus, visualisointi ja ohjaus: Susanna Haavisto
  • Musiikin sävellys: Juha Tikka
  • Musiikin sovitus: Suvi Isotalo
  • Äänitehosteet: Timo Tikka.

Esitys päänäyttämö Hellin ja esityksen kesto on noin 40 min. ilman väliaikaa.

Osta lippuja

Lippu.fi