Turvallisesti Valkeakosken kaupunginteatteriin. Tutustu turvallisuusohjeisiimme.

Turvallisesti Valkeakosken kaupunginteatteriin

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteiden ja viranomaisohjeistuksen muuttuessa. Tehdään teatterista turvallinen ja mukava elämys!

Tule teatteriin vain terveenä

Huolehdimme, että henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Odotamme samaa myös kaikilta katsojiltamme.

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänä soittamalla lipunmyyntiimme 040 335 7027. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

Lipunmyyntimme palvelee arkisin ti ja to 12-18 ja pe 12-15 sekä aina tuntia ennen esitystä.

Aulahenkilökunnalla on oikeus estää selkeästi flunssaisen pääsyn teatteriin. Tällöin asiakas saa lipun toiseen esitykseen.

Varaa teatterikäyntiisi reilusti aikaa

Varaudu odottamaan sisäänpääsyä pääovilla. Aulahenkilökunta päästää katsojat porrastetusti sisään. Päänäyttämön sisäänkäynteihin käytetään kolmea ovea. Ulko-ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomoon päästetään puoli tuntia ennen esityksen alkua. Muistathan, että henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.

Katsomossa vähemmän asiakaspaikkoja.

Rajoitamme syyskauden 2021 näytäntöjen katsomopaikkoja kulloistenkin määräysten mukaisesti. Huomioithan, että poikkeusaikana lippujen paikkanumerot eivät ole voimassa vaan katsomo täytetään saapumisjärjestyksessä.

Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta tai sinulla on liikuntarajoite, kerrothan siitä aulahenkilökunnalle teatteriin tullessasi.

Aulahenkilökuntamme opastaa ja ohjaa teidät turvallisesti teatteriin.

Teatteri saattaa joutua siirtämään jo varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Turvavälit ja jonotus

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

Käsihygienia, tehostettu siivous

Muista pestä ja desinfioida käsiäsi. Olemme varanneet yleisötiloihin runsaasti käsidesipisteitä.

Teatteri on tehostanut siivousta ja pintojen desinfiointia.

Yskiminen, aivastaminen

Muistathan aina yskiä ja aivastaa nenäliinaan tai hihaan. Vältä kättelyä tai halaamista.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytössä. Teatterissa on jaossa kasvomaskeja, mutta voit käyttää myös omaa hengityssuojaintasi. Aulahenkilökunta on varustettu kasvovisiirein tai kasvosuojuksin.

Ulkovaatteet

Narikat eivät ole käytössä, ja ulkovaatteet otetaan poikkeuksellisesti mukaan teatterisaliin. Takin voit jättää vieressä olevalle tyhjälle penkille.

Mikäli tulet autolla teatteriin, voit sään salliessa jättää ulkovaatteet myös autoosi.

Pidäthän arvotavarat (lompakko, kännykkä, avaimet) aina mukanasi.

WC-tilat

Huolehdimme tehostetusti wc-tilojen puhtaudesta. Muistathan pestä hyvin kätesi ja käyttää käsidesiä. Muista myös jonottaessa säilyttää riittävä etäisyys muihin.

Väliaika

Tarjoilut väliajalle saa vain ennakkoon tilattuna. Ennakkoon tilatut tarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi omaan pöytään, johon asiakas saa pöytänumeron. Apianniemen kesäteatterilla tapahtuviin esityksiin ei voi varata väliaikatarjoilua.

Paikan päältä teatterista, ennakkotilauspisteeltä, voit varata tarjoilut väliajalle, mikäli tilaa on.

Omien eväiden nauttiminen ei valitettavasti ole sallittua.

Vesipisteet löytyvät lämpiöistä ja ovat asiakkaidemme vapaassa käytössä.

Väliaika on pidennetty noin 20-30 minuuttiin.

Poistuthan salista ja teatterista henkilökuntamme ohjeiden mukaan. On hyvä varautua odottamaan. Aulapalveluhenkilökuntamme auttaa ja opastaa. Väliajalla voit myös jäädä paikallesi istumaan.

Kahvilan yhteystiedot: teatteriravintola.vlk@gmail.com, 040 527 8648.

Poistuminen teatterista

Poistuthan salista ja teatterista henkilökuntamme ohjeiden mukaan. Älä rynni ja muista säilyttää etäisyys muihin katsojiin. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.

Mikäli käytätte istuinkoroketta, jätättehän sen paikoillenne, ettekä kuljeta sitä takaisin pinoon. Istuinkorokkeet haetaan istuimilta ja desinfioidaan käytön jälkeen.

Asiointi teatterin lipunmyynnissä

Otamme lipunmyyntiin kerrallaan enintään 10 asiakasta. Huomioithan turvavälit. Käytössä on yksi kassa, jossa on pärskesuoja. Tarjolla on käsidesiä ja kasvomaskeja. Maksuvälineeksi suosittelemme pankki- tai luottokorttia.

Yhteystietosi

Lippuja ostaessasi sinulta kysytään yhteystietosi, jotta sairaustapaustilanteessa viranomaiset voivat jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin.

Viimeksi muokannut: Kauppila Anne