Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Toimintakertomus

Ohjelmistopolitiikan ytimenä oli rakentaa teatterin ympärivuotinen monipuolinen kulttuuritarjontaa idealla; jokaiselle jotakin. Monenlaisin tuottein ja sisällöin pyrittiin tavoittamaan erilaisia katsojaryhmiä vuoden aikana.

Vuosi 2021 toi mukanaan monia haasteita pandemian vuoksi. Kevääksi suunnitellut ensi-illat Risto Räppääjä ja Nuudelipää sekä Poltettu Oranssi jouduttiin siirtämään useaan kertaan.

Viimein elokuussa siirsimme Risto Räppääjä ja Nuudelipää näytelmän elo-syyskuun esitykset Apianniemen kesäteatterille ja niin saimme ensi-illan pidettyä 28.8. turvavälit huomioiden. Hyvät arvostelut ja mukava yhdessä tekemisen meininki antoivat pontta koko perheelle sopivan viihdyttävän näytelmän työryhmälle.

Eeva-Liisa Mannerin Poltettu Oranssi pääsi myös ensi-iltaan teatterin Vilho-näyttämöllä 22.8. Loistavat arvostelut saanut esitys keräsi katsojia tuvan täydeltä.

Kolmas ensi-ilta 19.11. oli Sata kesää, tuhat yötä. Vilho näyttämön katsomosta muuntautui tunnelmallinen klubi, jossa oli helppo fiilistellä mukaansa tempaavan musiikin tahdissa.

Uusinta ensi-ilta koettiin 13.11., kun näyttämön täytti energiset Lemmen Jättiläisen näyttelijät. Aki Sirkesalon musiikki näytelmän sieluna kosketti niin arvostelijat kuin muutkin katsojat.

Loppuvuodesta aloitettiin myös keväällä 2022 ensi-iltaan tulevan Tukkijoella -näytelmän harjoitukset.