Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Turvallisuusohjeet

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteiden ja viranomaisohjeistuksen muuttuessa. Tehdään teatterista turvallinen ja mukava elämys!

Meille Valkeakosken kaupunginteatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Päivitämme teatterin turvallisuusohjeistusta aina viranomaisohjeistusten mukaisesti. Tutustu myös Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen.

Hygienia ja turvavälit

  • Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme.
  • Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin ja huomio myös turvaväli jonotustilanteissa.

Tule teatteriin vain terveenä

Jos epäilet, että olet sairas, älä tule teatteriin.  Voit siirtää varaamaasi lippua soittamalla lipunmyyntiimme puh. 040 335 7027. Lipunmyynti on avoinna tiistai ja torstai klo 12-17 sekä perjantai klo 12-15 ja tuntia ennen esitystä. Pääsääntöisesti emme lunasta maksettuja lippuja takaisin.

Saapuminen teatterille

Tulethan teatterille hyvissä ajoin, ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys on käytössä. Sen toiminnasta vastaavat paikalliset urheiluseurat (Haka, Sorpa), joiden tukemiseen tuotto lyhentämättömänä menee. Varaathan vaatesäilytykseen käteistä rahaa. Vältä ruuhkaa naulakoilla.

Ravintolamme avataan tuntia ennen esitystä

Suosittelemme väliaikatarjoilujen ennakkovarausta. Varaukset ma-pe klo 9-15 puh. 040 414 5230.

Ovet katsomoon avataan 15 minuuttia ennen esitystä

Ovet katsomoon avataan noin 15 minuuttia ennen esityksen alkua.

Teatterin numeroidut paikat

Istumapaikat Hellin-näyttämöllä on numeroitu. Vilho-näyttämöllä katsomopaikat ovat  numeroimattomia. Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta tai sinulla on liikuntarajoite, kerrothan siitä aulahenkilökunnalle teatteriin tullessasi.

Lippujen peruminen

Mikäli teatteri peruuttaa esityksen, olemme yhteydessä lipun ostaneisiin sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Mikäli haluat itse peruuttaa varaamasi lipun, soitathan lipunmyynnin aukioloaikoina  tiistai ja torstai klo 12-17 sekä perjantai klo 12-15. puh. 040 335 7027. Huom! Emme ota vastaan tekstiviestejä.

Viimeksi muokannut: Kauppila Anne