Tutustu turvallisuusohjeisiimme

Turvallisuusohjeet

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteiden ja viranomaisohjeistuksen muuttuessa. Tehdään teatterista turvallinen ja mukava elämys!

Meille Valkeakosken kaupunginteatterissa yleisöturvallisuus on erittäin tärkeää. Huolehdimme turvallisesta esitystoiminnasta tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Päivitämme teatterin turvallisuusohjeistusta aina viranomaisohjeistusten mukaisesti. Tutustu myös Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen.

Kasvomaskit, hygienia ja turvavälit

  • Meillä on voimassa vahva maskisuositus. Käytä siis kasvomaskia, mikäli se on sinulle terveyssyistä mahdollista.
  • Huolehdi hyvästä yskimishygieniasta ja käytä käsidesiä, jota on helposti saatavilla kaikissa tiloissamme.
  • Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin ja huomio myös turvaväli jonotustilanteissa.

Tule teatteriin vain terveenä

Jos epäilet, että olet sairas, älä tule teatteriin. Jos sinulla on koronaviruksen oireita tai olet altistunut koronatartunnalle, voit vaihtaa lippusi kuluitta vielä tuntia ennen esitystä olemalla yhteydessä lipunmyyntiimme. Voit soittaa lipunmyyntiimme puh. 040 335 7027. Lipunmyynti on avoinna tiistai ja torstai klo 12-18 sekä perjantai klo 12-15 ja tuntia ennen esitystä.

Saapuminen teatterille

Tulethan teatterille hyvissä ajoin, ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Varaudu kuitenkin jonottamaan sisäänpääsyä. Henkilökuntamme ovat sinua vastassa teatterilla.

Kaikilla aulapalvelun työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski. Henkilökuntamme on ohjeistettu ja koulutettu toimimaan sinun turvallisuutesi takaamiseksi.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytys on käytössä. Sen toiminnasta vastaavat paikalliset urheiluseurat (Haka, Sorpa), joiden tukemiseen tuotto lyhentämättömänä menee. Varaathan vaatesäilytykseen 2 € käteistä rahaa. Vältä ruuhkaa naulakoilla.

Ravintolamme avataan tuntia ennen esitystä

Suosittelemme väliaikatarjoilujen ennakkovarausta. Varaukset ma-pe klo 9-15 puh. 040 414 5230.

Ovet katsomoon avataan 20 minuuttia ennen esitystä

Ovet katsomoon avataan noin 20 minuuttia ennen esityksen alkua, jotta vältymme ruuhkilta ovilla. Huomiothan ajankäytössäsi, että liikkuminen teatterissa voi viedä nyt normaalia enemmän aikaa.

Teatterin numeroidut paikat

Istumapaikat Hellin-näyttämöllä on numeroitu. Vilho-näyttämöllä katsomopaikat ovat edelleen numeroimattomia. Jos tarvitset paikan induktiosilmukan kuuluvuusalueelta tai sinulla on liikuntarajoite, kerrothan siitä aulahenkilökunnalle teatteriin tullessasi.

Tehostettu siivous

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu.

Lippujen peruminen

Mikäli teatteri peruuttaa esityksen, olemme yhteydessä lipun ostaneisiin sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Huomioithan, että mikäli haluat itse peruuttaa lippusi, sinun tulee ennen esitystä olla yhteydessä meihin sähköpostitse kaupunginteatteri@valkeakoski.fi tai lipunmyynnin aukioloaikoina puhelimitse tiistai ja torstai klo 12-18 sekä perjantai klo 12-15. puh. 040 335 7027. Huom! Emme ota vastaan tekstiviestejä.

Viimeksi muokannut: Suokas Marjut